א
א
א




שימש כאדמין בפורום, בקבוצה, במשחק וכדומה באינטרנט; ניהל ופיקח על הפעילות בהם. "הוא אדמן את קבוצת הדיון במשך כמה שנים." "במהלך הטורניר היא אדמנה את שרת המשחק וטיפלה בפניות המשתתפים." "מי שאִדְמֵן את הפורום מחק את ההודעות הפוגעניות."
1.
נעשה אדום; שינה את צבעו לאדום. "השמים האדימו עם שקיעת השמש." "עלי העץ האדימו לקראת הסתיו." "העור סביב הפצע האדים מעט."
2.
הסמיק; פניו נעשו אדומים בגלל רגש, מאמץ או מחלה. "הוא האדים ממבוכה כששמע את המחמאה." "פניה האדימו מכעס במהלך הוויכוח." "לאחר הריצה הארוכה הוא האדים כולו."
3.
הפך דבר מה לאדום; צבע באדום. "קרני השמש האחרונות האדימו את העננים." "הקור העז האדים את קצות האצבעות." "המאפרת האדימה את לחייו לקראת ההצגה."
נעשה אדום, או שינו את צבעו לאדום. "השמים הואדמו לקראת השקיעה." "פניו הואדמו מרוב מבוכה." "הבד הואדם בתהליך הצביעה."
ותאדמנה מילון - ותאדמנה הגדרה מילונית - מילון עיברי ותאדמנה - פירוש ותאדמנה
ותאדמנה תרגום - ותאדמנה באנגלית - u,tsnbv
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות

