א
א
א




ניקוג'גה (ביפנית: 肉じゃが – בשר ותפוחי אדמה) הוא מאכל מהמטבח היפני העשוי בשר, תפוחי אדמה ובצל אשר מבושל כנזיד ברוטב סויה מתוק. לעיתים המאכל כולל גם קונג'אק וירקות. לרוב מהווים תפוחי האדמה את עיקר המנה, כשהבשר משמש רק מקור של טעם. הבשר מופיע בדרך כלל כפרוסות בשר בקר פרוס דק, אם כי בשר טחון אף הוא פופולרי. במזרח יפן משמש לעיתים קרובות בשר חזיר תחליף לבשר בקר. התבשיל מבושל עד שרוב הנוזל מתאדה. מתוך ויקיפדיה
bheudwdv
מלך ההכתבות
שגיאת כתיב קטנה – ותעצרו
כמה מילים תצליחו לכתוב נכון ברצף?
האתגר מחכה לכם
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

מחשבון שמות עבריים
איילת, כרמי, תומר או יואל?
המחשבון שיעזור לכם לבחור את שם ילדכם
על סמך קריטריונים שונים, כגון
צליל, משמעות, פופולריות ועוד
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
