א
א
א




קפוצ'ין בלונדיני (שם מדעי: ''Sapajus flavius'') הוא מין של קוף ממשפחת הצבוסיים שהוא אנדמי בטבע ליער האטלנטי של פאראיבה, פרנמבוקו ואלגואס שבצפון⁻מזרח ברזיל. עקב תחום מחייתו הקטן והפגיעה ביערות בהם חי הוא נמצא בסכנת הכחדה חמורה. בטבע נותרו ככל הנראה 180 פרטים בוגרים שלו, נכון לשנת 2015. ככל הנראה הוא חי בתחום של 200 דונם בלבד, מוקף ביערות גשם ובביצות. מתוך ויקיפדיה
epumwhi ckubshbh
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
