מאמרים
 
אודות
 
צור קשר
תרגום:
א
א
א
מילון עברי עברי
מילים נרדפות
צירופים וביטויים
ראשי תיבות
מילון עברי אנגלי בטא
גימטריה
חרוזים
התקבלו 2 פירושים במילון לרכזותיו
רכיב המחבר בין כמה טלפונים או מחשבים ומרכז את התקשורת ביניהם. "הטכנאי חיבר את כל המחשבים במשרד לרכזת אחת." "הרכזת מאפשרת להעביר מידע בין כמה התקנים ברשת." "במרכזיית הטלפונים הישנה פעלה רכזת שחיברה בין השלוחות."
1.
מי שמקבל מידע, הודעות, הנחיות וכדומה מגורמים שונים ומארגן אותם. "רכז השכבה אסף את כל ההודעות מהמורים והעביר אותן לתלמידים." "בכל פרויקט מינו רכז שתפקידו לתאם בין כל הגורמים המעורבים." "רכז המתנדבים ארגן את המשמרות ואת חלוקת המשימות."
2.
שחקן בתפקיד הובלת הכדור וניהול ההתקפה במשחק כדורסל. "הרכז הוביל את הכדור במעלה המגרש ופתח את ההתקפה." "לרכז טוב יש ראיית משחק מצוינת ויכולת מסירה מדויקת." "המאמן בחר להציב רכז צעיר בחמישייה הפותחת."

רכזותיו מילון - רכזותיו הגדרה מילונית - מילון עיברי רכזותיו - פירוש רכזותיו
רכזותיו תרגום - רכזותיו באנגלית - ביטויים עם רכזותיו - צירופים עם רכזותיו
פתגמים עם רכזותיו - ניבים עם רכזותיו - rfzu,hu
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית
דווחו לנו על טעות
כל הזכויות שמורות למילוג פרט לציטוטים מויקיפדיה, תחת רישיון CC ייחוס-שיתוף זהה 3.0; ציטוטים מהתנ"ך מ-tanach.us; תמונות יש לבדוק פרטנית | מדיניות הפרטיות | תנאי שימוש
עיצוב האתר - שלומית בן צור - www.saluma-design.com