א
א
א




אגר (Agar; מהשם המלא במלאית: Agar⁻Agar) הוא תערובת של שני רב⁻סוכר ביחסים שונים, השייכים לקבוצת ההידרוקולואידים. רבי⁻הסוכר המרכיבים את האגר הם אגרוזה ואגרופקטין . האגר מופק מדופן התא של אצות אדומיות: Sphaerococcus euchema, ו⁻ Gelidium. אגר שימש לאורך ההיסטוריה כמרכיב בהכנת קינוחים, ולמעלה ממאה שנה הוא גם החומר הבסיסי להכנת מצעי גידול למיקרואורגניזמים שונים (חיידקים, שמרים ועובשים). מתוך ויקיפדיה
tdtr
מלך ההכתבות
שגיאת כתיב קטנה – ותעצרו
כמה מילים תצליחו לכתוב נכון ברצף?
האתגר מחכה לכם
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

מחשבון שמות עבריים
איילת, כרמי, תומר או יואל?
המחשבון שיעזור לכם לבחור את שם ילדכם
על סמך קריטריונים שונים, כגון
צליל, משמעות, פופולריות ועוד
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
