א
א
א




אגר (Agar; מהשם המלא במלאית: Agar⁻Agar) הוא תערובת של שני רב⁻סוכר ביחסים שונים, השייכים לקבוצת ההידרוקולואידים. רבי⁻הסוכר המרכיבים את האגר הם אגרוזה ואגרופקטין . האגר מופק מדופן התא של אצות אדומיות: Sphaerococcus euchema, ו⁻ Gelidium. אגר שימש לאורך ההיסטוריה כמרכיב בהכנת קינוחים, ולמעלה ממאה שנה הוא גם החומר הבסיסי להכנת מצעי גידול למיקרואורגניזמים שונים (חיידקים, שמרים ועובשים). מתוך ויקיפדיה
tdr tdr
מלך ההכתבות
טעויות כתיב קורות לכולם
רוצים לבדוק עד כמה אתם מדויקים?
היכנסו למשחק כתיב מהיר ומאתגר
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

מחשבון שמות עבריים
איילת, כרמי, תומר או יואל?
המחשבון שיעזור לכם לבחור את שם ילדכם
על סמך קריטריונים שונים, כגון
צליל, משמעות, פופולריות ועוד
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
