א
א
א




טְרָמֶצִינוֹ (באיטלקית: tramezzino; ברבים טרמציני או טרמיציני ⁻tramezzini) הוא כריך האופייני למטבח האיטלקי. הכריך עשוי משתי פרוסות לחם לבן, שנחתכה המעטפת הקשה שלהן. הכריך חתוך לצורת משולש. כריך זה מוגש לרוב כחטיף בפאבים איטלקיים, או נאכל לארוחת בוקר. הכריך ממולא במילויים שונים, בעיקר מילוי של טונה, זיתים ופרושוטו. מתוך ויקיפדיה
yrnhmhbh
מלך ההכתבות
כמה מילים תכתבו נכון?
בדקו את עצמכם במשחק כתיב קצר
בכל פעם מילה חדשה — כמה תצליחו ברצף?
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

מחשבון שמות עבריים
איילת, כרמי, תומר או יואל?
המחשבון שיעזור לכם לבחור את שם ילדכם
על סמך קריטריונים שונים, כגון
צליל, משמעות, פופולריות ועוד
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
