א
א
א




במטבח הצרפתי, רביכה (בצרפתית: roux, "רו") היא תערובת של קמח ושומן המשמשת להסמכת רטבים ומרקים. מתוך ויקיפדיה
תערובת קמח ונוזלים להסמכת רטבים
מהרביכה מילון - מהרביכה הגדרה מילונית - מילון עיברי מהרביכה - פירוש מהרביכה
nvrchfv
מלך ההכתבות
איות נכון זה לא מובן מאליו
זה הזמן לבדוק את עצמכם
משחק קצר, תוצאה ברורה
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

מחשבון שמות עבריים
איילת, כרמי, תומר או יואל?
המחשבון שיעזור לכם לבחור את שם ילדכם
על סמך קריטריונים שונים, כגון
צליל, משמעות, פופולריות ועוד
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
