א
א
א




נמר ג'אווה (שם מדעי: ''Panthera pardus melas'') הוא תת⁻מין של נמר המצוי באי ג'אווה שבאינדונזיה. נמר זה מצוי בסכנת הכחדה חמורה ונותרו ממנו לא יותר מ⁻250 פרטים בוגרים. מתוך ויקיפדיה
bnr dwtuuv
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
