מאמרים
 
אודות
 
צור קשר
תרגום:
א
א
א
מילון עברי עברי
מילים נרדפות
צירופים וביטויים
ראשי תיבות
מילון עברי אנגלי בטא
גימטריה
חרוזים
אֹפִי
1.
חַלַּשׁ אֹפִי - קל להשפיע עליו, רכרוכי
2.
חֹסֶר אֹפִי - חסר מאפיינים, חסר אישיות
3.
עֵד אֹפִי - אדם המעיד בבית המשפט על אופיו של נאשם, בלי להתייחס למעשה המיוחס לו. "בשלב הטיעונים לעונש הובא עד אופי שהעיד על תרומתו של הנאשם לקהילה." "הסנגור זימן עד אופי כדי לתאר את יושרו של הנאשם לאורך השנים." "בית המשפט שמע את דבריו של עד האופי, אך הכרעת הדין התבססה על הראיות בתיק."
4.
עָדָיו אֹפִי - אדם שנקרא להעיד בפני בית המשפט על טיבו של אדם העומד למשפט
5.
קַו אֹפִי - "הקפדה על פרטים היא קו אופי בולט אצלו." "סבלנות היא קו אופי חשוב בעבודה עם ילדים." "יש בה עצמאות כקו אופי מרכזי."
6.
רֶצַח אֹפִי - פגיעה בשמו הטוב של אדם באמצעות השמצות והכפשות. "העיתונאי נתבע בטענה שפרסם דברי רצח אופי נגד איש הציבור." "בקמפיין הבחירות הופצו פרסומים שנועדו לבצע רצח אופי למועמד היריב." "בית המשפט קבע כי מדובר ברצח אופי ולא בביקורת עניינית."
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית
דווחו לנו על טעות
include "ads/ads_admination_taboola_place2.html"; if ($g_option != "ad") include "ads/ads_admination_footer.html"; ?>
כל הזכויות שמורות למילוג פרט לציטוטים מויקיפדיה, תחת רישיון CC ייחוס-שיתוף זהה 3.0; ציטוטים מהתנ"ך מ-tanach.us; תמונות יש לבדוק פרטנית | מדיניות הפרטיות | תנאי שימוש
עיצוב האתר - שלומית בן צור - www.saluma-design.com