א
א
א




רב⁻סוכרים  הן פחמימות מורכבות המורכבות ממספר רב של מולקולות חד סוכר, הקשורות זו לזו בקשרים גליקוזידיים. מולקולות רב⁻סוכר מכילות לרוב שרשראות ארוכות בשילוב פיצולים. בשל כך, לרוב אינם מסיסים במים ואינם מתוקים כמו אוליגו⁻סוכרים ודו⁻סוכרים. מתוך ויקיפדיה
pjnhnu, nurfcu,
מלך ההכתבות
איות נכון זה לא מובן מאליו
זה הזמן לבדוק את עצמכם
משחק קצר, תוצאה ברורה
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

מחשבון שמות עבריים
איילת, כרמי, תומר או יואל?
המחשבון שיעזור לכם לבחור את שם ילדכם
על סמך קריטריונים שונים, כגון
צליל, משמעות, פופולריות ועוד
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
