א
א
א




רוטב צרפתי (המכונה גם : קטלינה) הוא רוטב שמשמש בדרך כלל רוטב לסלט או לכריכים והוא מורכב מסוכר, שמן, עגבניות חומץ ופפריקה. כיום, רבים מכנים את הרוטב צרפתי כ"רוטב קטשופ" עקב צבעו האדום בוהק. במקומות רבים, לרוטב נהוג להוסיף מלח. הרוטב הצרפתי התפתח בארצות הברית בשנות החמישים, ובמקור היה מורכב מפפריקה ועגבניות וטעמו היה מתוק. כיום, הרוטב הצרפתי הוא בדרך כלל כתום. מתוך ויקיפדיה
ruyc mrp,h
מלך ההכתבות
כמה מילים תכתבו נכון?
בדקו את עצמכם במשחק כתיב קצר
בכל פעם מילה חדשה — כמה תצליחו ברצף?
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

מחשבון שמות עבריים
איילת, כרמי, תומר או יואל?
המחשבון שיעזור לכם לבחור את שם ילדכם
על סמך קריטריונים שונים, כגון
צליל, משמעות, פופולריות ועוד
השם שלי
מהו שמך הפרטי?
כינוי החיבה שלך (אם יש)
אופן כתיבת השם באנגלית

דווחו לנו על טעות
